Wie zijn wij?

Aankoop-makelaar.nl is een initiatief ontwikkeld door een NVM-makelaar. Mede door afschaffing van de makelaarseed en de opkomst van het internet is er een wildgroei ontstaan van diverse makelaarsdiensten. Omdat het voor de consument zeer moeilijk te zien is of je te maken hebt met een deskundige en vakbekwame makelaar, zijn wij gestart www.aankoop-makelaar.nl. Wij bieden via aankoop-makelaar.nl alleen de aankoopdiensten aan van uitsluitend de NVM-makelaar. Hierdoor heeft de consument 100 % zekerheid te maken te hebben met een gekwalificeerde, deskundige en vakbekwame register-makelaar. Alleen een register-makelaar die is ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert kan zich aansluiten bij de NVM.

Aankoop-makelaar.nl is een netwerk van samenwerkende NVM-makelaars door geheel Nederland. Zij bieden u de dienst aankoopbegeleiding aan voor een vast tarief. Hierdoor weet u als consument dat u te maken heeft met een gekwalificeerde, deskundige en vakbekwame NVM-makelaar die alleen uw belang behartigt bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dit alles tegen een vast en laag tarief.

De NVM-makelaar van aankoop-makelaar.nl komt altijd uit de regio waar u uw nieuwe woning op het oog heeft. Hierdoor heeft u altijd te maken met een aankoopmakelaar met grote kennis van de lokale woningmarkt.
Als u wilt weten wie uw belang gaat behartigen bij de aankoop van uw nieuwe woning, kijk dan bij deelnemende makelaars.

Indien u contact met aankoop-makelaar.nl wil opnemen verzoeken wij u gebruik te maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch of per email contact met u op.

Aankoop-makelaar.nl is een initiatief van:

Sanders Makelaardij B.V.
Burg. H. Houtkoperlaan 5
4051 EW OCHTEN
Tel.: 088 - 200 7 200
NVM-makelaar o.z. A.A.M. Sanders
NVM nr.: 18172
KvK nr.: 110.63.205
BTW nr.: 815.07.6202.B.01

aankoop-makelaar.nl

Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register
vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

088 - 200 7 200