Tarieven

 

Succesvolle aankoop € 1.249,- inclusief BTW
Beëindigen van de opdracht na bezichtigen* € 195,- inclusief BTW
Beëindigen van de biedingenproces** € 195,- inclusief BTW
Beëindigen van de opdracht na (mondelinge) overeenkomst*** € 750,- inclusief BTW
Aankoop van woningen boven de € 400.000,- bedrag in overleg met de aankoop makelaar
 
Betalingen dienen te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum. De betaling van een succesvolle aankoop zal geschieden via de notaris.
 

Afwijkende woningen

Onze vastgestelde tarieven zijn van toepassing op bijna alle woningen in Nederland. Echter in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de aankoopmakelaar niet zijn diensten kan aanbieden voor het op deze internetsite vermelde tarief. Dit kan voorkomen als de woning een rijksmonument, een grachtenpand, een boerderij, een agrarisch object, een woonboot of een object in de duurdere prijsklasse (vanaf € 400.000,- k.k.) betreft. De aankoopmakelaar zal in deze gevallen in een persoonlijk telefonisch gesprek de te berekenen aankoopcourtage met u bespreken, waarbij u geheel vrij bent om zijn aanbieding te accepteren.

* Als u besluit de betreffende woning niet te kopen, dan bent u de aankoopmakelaar een bedrag verschuldigd van € 195,- inclusief btw per woning. Het geven van advies en de kadastrale recherche van de betreffende woning. Dit geldt per woning.

**Als de onderhandelingen van de betreffende woning niet tot een aankoop leiden, dan bent u de aankoopmakelaar een bedrag verschuldigd van € 195,- inclusief btw voor de tweede bezichtiging, het geven van advies en de kadastrale recherche van de betreffende woning. Dit geldt per woning.

***Als de aankoopmakelaar een (mondelinge) koopovereenkomst namens u sluit en de (mondelinge) koopovereenkomst wordt ontbonden op grond van de overeengekomen ontbindende voorwaarden, de drie dagen bedenktijd of u besluit van de mondelinge koopovereenkomst af te zien, dan is de opdrachtgever aan de aankoopmakelaar een bedrag van € 750,- inclusief btw verschuldigd voor zijn verleende diensten.


 
Meld u hier aan of bel 088 - 200 7 200

aankoop-makelaar.nl

Al onze deelnemende aannemers zijn ingeschreven in het register
vastgoedCert en lid van de makelaars branchevereniging NVM

088 - 200 7 200